KEMPENLAND - vrijdag 29 mei 2020

Beste gildebroeders en - zusters, 

Ik hoop dat u allen nog in goede gezondheid dit bericht ontvangt.
Het is al enige tijd geleden sinds we wat van elkaar gehoord hebben, laat staan gezien.  En daarom komt nu onderstaand bericht:

-Volgens art. 12 van onze statuten moeten we binnen 6 maanden na een verenigingsjaar een jaarvergadering, c.q. algemene ledenvergadering houden. Wegens de beperkingen i.v.m. het corona gebeuren is de Algemene Voorjaarvergadering vervallen. Genoemd artikel van de statuten geeft de mogelijkheid om de termijn met nog eens 6 maanden te verlengen en dan zou als alles goed gaat de Algemene Najaarsvergadering van  9 november 2020  hierin vallen.
Om dit goed te keuren hebben we als bestuur toestemming nodig van de Algemene Ledenvergadering, Daar we nu niet fysiek bij elkaar kunnen komen gaan we als volgt te werk:
-Zonder tegenbericht binnen 2 w eken na  nu gaan we ervan uit dat bovenstaande akkoord is en we streven naar een ALV  op 9 november 2020

Voorts, binnenkort  ( begin juni) komen we met Kringbestuur bij elkaar binnen de regels die daaraan gesteld zijn.  Informatie vanuit deze vergadering die van belang is voor de gilden zullen na 2e helft juni doorgestuurd worden.

Rest mij nog u allen een goede gezondheid toe te wensen en let een beetje op elkaar ook nu de teugels wat gevierd worden.


Met vriendelijke gildegroet,
Gerard Gorselink
1e Secretaris Kring Kempenland

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht geplaatst.


Reageren:

Anti-spam 14 + 14 = (antwoord in cijfers invullen!)


Terug naar de vorige pagina >